GVC Gaesco consolida la internacionalització amb una seu a Miami

L'empresa de gestió de patrimonis obre una firma d'assessorament financer als Estats Units

Maria Angels Vallvé, presidenta de GVC Gaesco
Maria Angels Vallvé, presidenta de GVC Gaesco

El grup GVC Gaesco consolida la seva aposta per la internacionalització amb l'obertura d'una firma d'assessorament i gestió financera a Miami (Estats Units) que operarà amb el nom de Ceres Global Advisory.

Segons ha informat aquest dilluns la companyia, aprofitant les relacions de GVC Gaesco amb el mercat d'Iberoamèrica, la firma estarà centrada en l'assessorament financer i la gestió de patrimonis mitjans i alts, especialment per a clients llatinoamericans i de Miami.

La directora general de GVC Gaesco Valors, Carme Hortalà, serà la consellera delegada de Ceres Global Advisory i comptarà amb Pascual Santosjuanes com CIO o director tecnològic, i Daniel MacCrohon, que exercirà com a director d'operacions.

L'estratègia de la companyia serà la progressiva incorporació de banquers privats experts en el sector financer d'Estats Units i espera aconseguir en un any més de 1.000 milions de dòlars en actius sota gestió.

Segons Hortalà, que mantindrà la seva responsabilitat al capdavant de GVC Gaesco Valors, Miami és "el hub financer de Latinomérica i una important plaça dins dels Estats Units, que són el major mercat de capitals del món".

Per això, considera que aquest projecte representa un "important pas" en la internacionalització i el creixement global del grup.

Més Informació
GVC Gaesco entra el capital d'inbestMe
GVC Gaesco amplia el capital a la filial madrilenya
Avui et destaquem
Comentaris