Happy Pills desembarca a París

La cadena de llaminadures preveu arribar a França el 2017 sota el model de franquícia

La cadena de llaminadures Happy Pills està treballant en la seva expansió internacional i preveu obrir el seu primer establiment a París, a través del model franquícia, en el primer trimestre de 2017.

En una entrevista d'Europa Press, el director general de Happy Pills, Domingo Ojeda, ha explicat que la firma també ha rebut sol·licituds per obrir al Canadà, els Estats Units, Itàlia, Països Baixos i Suècia i està treballant en l'obertura en aquests mercats.

La companyia va fer el salt internacional en 2015, quan ha tancat un acord de màster franquícia amb un empresari de Corea del Sud per obrir 30 establiments abans de 2020 al país asiàtic: "Anem a bon ritme i ja hem obert sis". Actualment, l'empresa té set establiments repartits entre Barcelona (5), Saragossa i Bilbao, i segueix interessada a obrir a Madrid i Palma de Mallorca, si bé no troba el local amb les rendes adequades.

Happy Pills, que té una imatge farmacèutica i asèptica, presenta les llaminadures com remeis curatius contra la ressaca, els diumenges sense futbol, l'humor dolent i l'abstinència sexual, per exemple. Es tracta d'una forma original de diferenciar-se de les botigues tradicionals de llaminadures i d'enfocar-se a un públic adult que també trasllada als nous països: "Estem treballant a l'humor coreà, i és complicat perquè és una cultura completament diferent", ha comentat Ojeda.


Xocolata i llaminadures veganes

Nascuda el 2007 a Barcelona, la companyia ja va decidir donar el pas de comercialitzar llaminadures sense sucre i sense gluten, ja que Happy Pills no produeix les llaminadures, sinó que les compra a proveïdors nacionals i internacionals com Haribo, Vidal i Fini, i després les envasa.

Ara està treballant per comercialitzar llaminadures halal, per al públic musulmà; kosher, per al jueu, i també llaminadures sense lactosa i veganes: "El consum serà petit, però és convenient que el client tingui la possibilitat de comprar aquest tipus de llaminadures i estem buscant proveïdors".

A més, ja està disponible a totes les seves botigues de Barcelona una línia de bomboneria, i preveu incorporar línies de fruita deshidratada i fruita seca per adaptar-se a un altre tipus de consumidor, ja que "no tot el món consumeix llaminadures diàriament".

Happy Pills, que va facturar 1,5 milions d'euros en 2015 i té una plantilla de 30 persones, s'ha traslladat fa menys d'un mes a la seva nova seu central a Badalona (Barcelona), un projecte que ha comportat 200.000 euros d'inversió i amb el qual ha unificat les seves oficines amb el seu magatzem i centre logístic en 750 metres quadrats.

Avui et destaquem
El més llegit