Happy Pills prepara l'entrada als EUA i Canadà

La companyia invertirà més de 200.000 euros en la seva nova seu central a Badalona

Happy Pills ha inaugurat una nova botiga de llaminadures a Corea per continuar el pla d'expansió que va iniciar el 2015 amb l'obertura de les seves dues primeres botigues a Seül (Corea del Sud) i la inauguració, a l'abril, d'un altre local a la ciutat de Busan.

La companyia, que té set botigues a Espanya repartides entre Barcelona, Saragossa i Bilbao, té un pla de creixement per al mercat coreà amb el qual preveu arribar a 30 establiments gestionats en règim de multifranquiciat abans del 2020, i obrirà dos establiments abans de finalitzar l'any, ha informat en un comunicat aquest dimecres.

Seguint amb el seu pla d'internacionalització, la firma també està en "avançades negociacions" per fer el salt als Estats Units i el Canadà, i preveu superar els dos milions d'euros de facturació el 2017.

Nova seu a Badalona
A més, Happy Pills invertirà més de 200.000 euros en la seva nova seu central a Badalona (Barcelona), de 700 metres quadrats, per tal d'unificar les seves oficines amb el magatzem i el centre logístic, i des d'on dirigirà el seu creixement internacional.

En paral·lel, la companyia treballa en la incorporació de noves referències per respondre a un increment de la demanda per un producte cada vegada més orgànic i sent sensible a persones amb al·lèrgia al gluten o la lactosa.

En aquest sentit, incorporaran xocolata premium d'origen italià, que estarà disponible en els seus establiments físics i a la botiga en línia a partir del setembre.
Avui et destaquem
El més llegit