Per què hauries de domiciliar la teva empresa a Barcelona?

Barcelona és una ciutat atractiva per la seva cultura i gastronomia i un destacat centre de negocis a tots els nivells

Les oficines del SC Trade Center al passeig de Gràcia s'ubiquen justa davant La Pedrera | Cedida Les oficines del SC Trade Center al passeig de Gràcia s'ubiquen justa davant La Pedrera | Cedida

Domiciliar la teva empresa en una ubicació estratègica té un impacte molt significatiu en el seu èxit i en la creació de la seva imatge. El lloc és determinant per l'atractiu de la marca, empresa o servei, i, encara que l'empresa se situï en un lloc on hi ha molta competència, pot ser beneficiós per generar un pol d'atracció. En l'actualitat, una de les opcions més atractives per a les empreses a Barcelona és el SC Trade Center de passeig de Gràcia, emplaçat davant de la Pedrera.

Domiciliar l'empresa en aquest emblemàtic indret millorarà el posicionament en l'àmbit local i global pel seu atractiu, però també per la singularitat del SC Trade Center. Un centre empresarial dinàmic amb una gran varietat d'empreses i professionals que opten per la domicialització per connectar amb altres empresaris, establir relacions de negocis i millorar un potencial de creixement del teu negoci.


   Més informació

L'avinguda més prestigiosa de la capital catalana

El passeig de Gràcia és l'avinguda més prestigiosa de Barcelona, reconeguda mundialment pels seus luxosos comerços, hotels i restaurants i per la seva imponent arquitectura. Les empreses que se situen en aquesta avinguda, queden associades amb aquesta exclusiva ubicació, de manera que s'incrementa la credibilitat, el prestigi i l'impacte positiu en la percepció dels clients, proveïdors i inversors.

 

SC Trade Center
Interior del SC Trade Center, davant de la Pedrera | Cedida

Barcelona és una ciutat atractiva per la seva cultura i gastronomia i és un destacat centre de negocis a escala catalana, nacional i internacional. La ciutat també se situa en l'agenda mundial per cites tan destacades com el Mobile, el Saló Internacional de l'Automòbil o la 080, i grans esdeveniments com el Sónar o el Primavera Sound i la futura Copa Amèrica.

A més, situar-se a Barcelona també proporciona un accés fàcil als mercats locals i a les infraestructures de transport de la seva àrea d'influència, com són l'aeroport i els principals accessos viaris. 

"Teníem diverses opcions on establir-nos, però l'equip humà del Trade ens va fer decidir. Estem molt contents d'haver-ho fet, perquè segur que en cap altra part estaríem tan bé com aquí", Haidé Costa, cofundadora de Judilex

L'experiència en el SC Trade Center 

Grup BachmannJudilex són dues empreses que fa anys que confien en el SC Trade Center. Grup Bachmann és una empresa de prestigi internacional lligada al sector de l'electrotècnia que desenvolupa solucions intel·ligents per a distribuir l'energia en les oficines. L'experiència del grup al SC Trade Centet sempre ha estat positiva, tal com explica Jorge Crespo, country manager Espanya i Portugal de la marca: "El que més valorem del SC Trade Center és la flexibilitat. Aquests 15 anys hem anat canviant de serveis, segons les necessitats de creixement que hem tingut". Per la seva banda, des de Judilex experts en compliance penal, apunten que al Trade han trobat el suport que necessitaven. "Teníem diverses opcions on establir-nos, però l'equip humà del Trade ens va fer decidir. Estem molt contents d'haver-ho fet, perquè segur que en cap altra part estaríem tan bé com aquí", assenyala del Trade Haidé Costa, cofundadora de Judilex. 

"El que més valorem del SC Trade Center és la flexibilitat. Aquests 15 anys hem anat canviant de serveis, segons les necessitats de creixement que hem tingut", Jorge Crespo, Country Manager Espanya i Portugal a Bachmann Group

Presents a Sant Cugat

Comptar amb una ubicació alternativa a Barcelona per domicialitzar les empreses, com és el cas de Sant Cugat, la ciutat més verda i amb més qualitat de vida del Vallès, aporta beneficis i avantatges significatius. En aquest sentit, aspectes com les comunicacions, la proximitat amb Barcelona, l'àmplia xarxa de centres educatius i universitats de reconeixement global, la combinació entre passat i futur i el potent teixit associatiu, serveixen per atraure tant talent, com empreses i inversions.

També l'accés a un entorn empresarial vibrant, ric i en expansió, especialment en el sector farmacèutic, tecnològic, el de serveis, comerç i restauració incrementen la visibilitat empresarial i impulsen el creixement del negoci.

Els serveis del SC Trade Center a Barcelona i Sant Cugat 

La domicialització d'empreses al SC Trade Center de Barcelona i al SC Trade Center de Sant Cugat poden incloure diversos serveis personalitzats d'acord amb les necessitats de cada empresa. Des de serveis de secretariat, atenció telefònica personalitzada, recepció de correspondència i paquets, fins a sales de conferències i reunions totalment equipades per hores, dies o setmanes.

El Trade és una opció que optimitzen l'eficiència operativa del negoci i millora la imatge professional davant dels clients a costos reduïts i amb una gran flexibilitat.

  Més informació

Avui et destaquem
El més llegit