Hilton Diagonal Mar Barcelona és el "Millor Hotel de Negocis d'Europa"

L'hotel barceloní es fa un any més amb el primer lloc en la categoria de "Europe's Leading Business Hotel 2021"

Hilton Diagonal Mar Barcelona | Cedida Hilton Diagonal Mar Barcelona | Cedida

Hilton Diagonal Mar Barcelona ha estat premiat en els World Travel Awards 2021 com a "Millor Hotel de Negocis d'Europa" per segona vegada consecutiva. Els vencedors d'aquest nou lliurament han estat anunciats en la jornada inaugural World Travel Awards Europe Winners Day, una plataforma virtual dissenyada per a l'ocasió en la qual, a més de mostrar el millor dels viatges i del turisme, els guanyadors han utilitzat per promoure la seva victòria.

"El turisme de reunions és un dels eixos essencials del model turístic de Barcelona. En aquest sentit, una de les nostres màximes premisses esesforzarnos constantment porofrecer formats més innovadors, segurs i sostenibles que accelerin la recuperació de l'activitat dels viatges corporativosen Europa, i al mateix temps contribuir al posicionament de Barcelona com a destinació referent de negocis per a visitants de tot el món", ha afirmat Joachim Hartl, director general de Hilton Península Ibèrica.

Aquest any, Hilton Diagonal Mar Barcelona organitzava el seu primer gran trobada de networking i negocis per presentar la seva proposta d'esdeveniments presencials assegurances i amb certificació de neutralitat en carboni. Gràcies a eines tan pioneres com el premiat sistema de monitoreo i gestió LightStay, disponible en més de 6500 hotels de companyia Hilton, l'hotel pot calcular la petjada mitjana ambiental sobre la base del nombre d'assistents, els menjars servits, el nombre d'habitacions reservades, l'espai utilitzat, la durada de l'esdeveniment i el pla de mesures d'estalvi energètic.

Més informació
Les Kellys creen la primera secció sindical a l'hotel Hilton Diagonal Mar
Avui et destaquem
El més llegit