HOMU Health Ventures busca inversors per convertir-se en referent mundial de la fertilitat

La companyia compta amb 13 startups que cobreixen totes les fases del procés de la reproducció assistida

Fecundació in vitro | iStock Fecundació in vitro | iStock

Homu Health Ventures, l'ecosistema de startups del sector biotech, focalitzada en la salut reproductiva, ha aconseguit aquest primer trimestre 13 startups amb la suma de Genembryonics, amb seu a Austràlia, i dos nous projectes per diagnosticar de forma primerenca l'embaràs ectòpic i per combatre l'endometriosi. L'empresa emergent australiana ofereix una seqüenciació completa del genoma embrionari mitjançant el diagnòstic genètic preimplantacional.

Pel que fa a la incubadora, acceleradora i venture builder Homu Health Ventures es consolida com un hub de coneixement i innovació que permet la seva transformació en solucions aplicables a cadascuna de les fases del procés de reproducció assistida. Segons expliquen en un comunicat, el seu objectiu és convertir-se en un dels referents mundials de la innovació en fertilitat. De moment, el valor de la seva cartera arriba als 10 milions d'euros, busquen ampliar capital i poder consolidar la seva presència als Estats Units i iniciar-la a Àsia.

La companyia va ser fundada el 2019 pel Dr. Santiago Munné, el Dr. José Horcajadas, el Dr. David Cotan i l'empresari Delfí Torns amb l'objectiu de convertir-se en un dels ecosistemes més grans del món de projectes de salut reproductiva.

Avui et destaquem
El més llegit