Les hores del bon turisme

La plataforma de microestades turístiques BYHOURS detecta un augment substancial de les reserves turístiques per hores

El turisme per hores es dispara a l'Estat Espanyol durant els darrers sis mesos | ACN El turisme per hores es dispara a l'Estat Espanyol durant els darrers sis mesos | ACN

El turisme per hores es dispara a l'Estat espanyol. Segons la plataforma de gestió de microestades turístiques BYHOURS, les reserves turístiques per hores han augmentat un 42% en els darrers sis mesos al país. Es tracta d'un model, afirmen des de l'empresa, que respon a la recerca d'un turisme "més personalitzat i de qualitat".

Només a l'Estat Espanyol, segons les dades publicades per BYHOURS, més de 300 hotels s'han afegit al model de reserves per hores en els darrers mesos. La plataforma, segons informen, compta actualment amb més de 4.000 establiments que aposten per aquesta estratègia de mercat, que permet una "major rotació de l'ocupació de les habitacions, sense vendre-les a preus molt baixos que atreuen turisme low cost i de festa".

Gràcies a l'adopció d'aquest tipus de serveis, "l'hoteler augmenta considerablement la seva facturació", afirma Guillermo Gaspart, CEO de BYHOURS. "Aquelles habitacions i sales de reunions que anaven a quedar buides i amb impossibilitat de vendre's, ara poden donar-li rendibilitat", conclou l'empresari.

Més informació
Quines són les bases per repensar el turisme de qualitat?
Avui et destaquem
El més llegit