CA | ES

Ikea comença a vendre per Internet a Espanya

La cadena sueca de decoració inicia les proves de venda en línia al País Basc i al País Valencià

La firma sueca Ikea, popular pel seu mobiliari i productes per a la llar de baix cost, vendrà a través d'internet a tot l'Estat a partir del mes de desembre, segons han informat fonts de la companyia. Ikea s'ha resistit durant anys la venda online per l'entramat logístic que implica.

La companyia ha començat a provar el nou servei en les botigues que té a Alfafar (València) i Barakaldo (Biscaia).

Ara per ara, queden exclosos de la venda online els productes Ikea Food, plantes naturals, teles per metres, fogons a mida, articles sota comanda, catifes perses, articles de la secció d'oportunitats i aquells la referència dels quals és la mateixa per a tots els colors en els quals està disponible, segons consta al web de la companyia.

Els clients podran fer comandes en línia en els centres d'Alfafar i Barakaldo i triar entre recollir-los a la mateixa botiga, en un punt d'entrega o rebre'ls a casa. Segons l'opció escollida, el preu varia des dels 16 als 55 euros, depenent de la zona d'entrega i l'import de la compra.

El comprador, que només podrà seleccionar els articles que apareguin amb un distintiu verd que indicarà que hi ha estoc suficient, podrà triar entre les modalitats i una franja horària en la qual vol que li sigui lliurada la comanda.
Avui et destaquem
El més llegit