InKemia acorda una ampliació de capital de 2,22 MEUR

L'objectiu de l'ampliació és l'expansió internacional i, en especial, les noves filials dels Estats Units i Anglaterra

El grup de pimes d'alta tecnologia InKemia IUCT group ha acordat en el seu consell d'administració una ampliació de capital de 2,22 milions d'euros, emetent un màxim de 1.060.318 accions, el que representarà el 3,9% del seu capital social.

El valor nominal de cadascuna d'aquestes accions és de 0,1 euros amb una prima d'emissió de 2 euros per acció, segons ha comunicat el grup a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Segons el fet rellevant comunicat per la CNMV, l'import total de l'ampliació de capital serà de 2.226.667,8 euros a l'ampliació de 2,1 euros per cada acció nova.

L'ampliació s'ha portat a terme en virtut de la delegació de la facultat per part de la Junta General Ordinària d'Accionistes del 19 de juny de 2013, que va autoritzar augmentar el capital fins a un 38,6% en una o diverses ampliacions, en un termini màxim de cinc anys.

L'objectiu de l'ampliació és l'expansió internacional i, en especial, les noves filials dels Estats Units i Anglaterra; reforçar la capacitat d'inversió en empreses participades tecnològiques -spin-off o del Fons de Capital Coneixement-, i reforçar el desenvolupament tecnològic de la societat, accelerant els projectes R D propis i els codesenvolupats amb terceres empreses.
Avui et destaquem
El més llegit