L'IoT Solutions World Congress torna a Barcelona amb més IoT i intel·ligència artificial
L'IoT Solutions World Congress torna a Barcelona amb més IoT i intel·ligència artificial

Més IoT i intel·ligència artificial a l'IoT Solutions World Congress 2018

El congrés preveu impartir tallers sobre les últimes tendències tecnològiques i explicar casos d'èxit on ja s'estan implantant

El congrés IoT Solutions World Congress 2018 (IoTSWC), que se celebrarà del 16 al 18 d'octubre, impartirà tallers per aprofundir en l'internet de les coses (IoT) i en la intel·ligència artificial (IA).

Segons ha informat Fira de Barcelona en un comunicat, les sessions proporcionaran coneixement i les eines necessàries per optimitzar la transformació digital del negoci de diferents indústries.

El primer taller se centrarà en la intel·ligència artificial i oferirà una visió general de la tecnologia, s'explicaran casos d'èxit i on està tenint impacte, i es donaran a conèixer aspectes a tenir en compte en la seva implantació, així com els desafiaments que suposa el seu desplegament.

El segon posarà en contacte a startups de l'IoT amb subministradors de solucions i de finançament perquè aquestes puguin dur a terme els seus projectes, així com resoldre els problemes en els quals es troben.

L'últim taller se centrarà en el Digital Twin, que consisteix a replicar virtualment processos reals per analitzar el seu comportament en determinats suposats amb la finalitat de millorar la seva eficàcia o saber com actuar davant situacions imprevistes.

Més informació
Accent Systems, l'IoT a la porta de casa
El futur de la indústria passa per l'IOT
L’IoT prepara nova edició amb més de 250 ponents
Avui et destaquem
El més llegit