Joana Amat, nova presidenta de Fidem

Maria Angeles Tejada ha estat nomenada Presidenta d'Honor de l'entitat

El Patronat de Fidem ha escollit com a nova presidenta de la Fundació a Joana Amat Amigó, codirectora general d'Amat Immobiliaris. Joana substituirà en el càrrec a Mª Angeles Tejada Barrio, que ha presidit Fidem durant els últims vuit anys.

Acceptant el repte de presidir la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora, Joana primer va agrair la tasca de Mª Angeles qui "amb el seu entusiasme, professionalitat i valor ha posicionat a Fidem com a punt de referència de les dones emprenedores del nostre país".

El nomenament de Joana Amat Amigó, l'empresa de la qual ha estat reconeguda i premiada amb el Premi Factor Humà Mercè Sala per la innovació, pragmatisme, visió global i humanitat, coincideix amb el 20 aniversari de Fidem. "Assumeixo amb gran il·lusió la responsabilitat de liderar una institució dinàmica en la qual col·laboren activament empresàries, emprenedores i directives. Totes elles compromeses amb un objectiu comú que és donar visibilitat a la dona i aconseguir la igualtat efectiva en l'àmbit professional.", apunta la nova Presidenta.

Des dels seus inicis, ara fa 20 anys, Fidem ha donat suport a la dona emprenedora, i ha aconseguit que més de 500 dones posin en marxa els seus projectes empresarials; dóna suport a la internacionalització de les empreses de les seves sòcies i busca potenciar el talent femení per aconseguir un creixement econòmic, social i personal, beneficiós per a tota la societat.
Avui et destaquem
El més llegit