Jordi Gual canvia Caixabank per VidaCaixa

L'expresident de l'entitat pren el relleu de Gonzalo Gortázar al capdavant del negoci d'assegurances

El presidente de CaixaBank, Jordi Gual, en una conferencia en Madrid.| EP El presidente de CaixaBank, Jordi Gual, en una conferencia en Madrid.| EP

Jordi Gual es convertirà en el nou president de VidaCaixa. El fins fa poc president de Caixabank va deixar l'entitat després de l'absorció de Bankia, ja que l'acord entre els dos bancs indicava que la presidència quedaria en mans del president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri. Segons ha avançat el diari Ara, Gual es posarà al capdavant del negoci d'assegurances de l'entitat. 

El directiu va ser president de Caixabank entre el 2016 i el 2020, ja que va deixar el càrrec just després de fer-se efectiva la fusió amb Bankia. Fins ara, el president de VidaCaixa era el conseller delegat de Caixabank, Gonzalo Gortázar, que conservarà el lloc a la nova entitat sorgida de l'operació. 

Gual també és professor ordinari d'economia al IESE, on es va reincorporar després d'un temps quan va abandonar el càrrec de president de Caixabank. Ara, continuarà amb aquesta feina. 

Més informació
La nova feina de Jordi Gual a IESE
L'últim dia a CaixaBank de Jordi Gual
Avui et destaquem
El més llegit