L’empresari José Elias compra La Sirena

El president d’Audax Renovables es fa amb la cadena de supermercats, que ha augmentat enguany la seva facturació fins als 194 MEUR

La cadena de supermercats canvia de propietari després d'un any de bones dades de facturació i Ebitda | ACN La cadena de supermercats canvia de propietari després d'un any de bones dades de facturació i Ebitda | ACN

L'empresari i president d'Audax Renovables, José Elias, ha comprat el 100% de la cadena d'aliments congelats La Sirena. El badaloní s'ha fet amb la cadena de supermercats mitjançant el grup Excelsior Times, i entrarà com a únic accionista de l'empresa aquest mateix mes de juliol. L'anterior propietari, el fons de capital risc OPCAPITA, surt de la companyia després d'assolir augments significatius en facturació i Ebitda durant el darrer exercici fiscal.

Elías afegeix, amb aquesta adquisició, el sector de l'alimentació a la seva cartera empresarial, que ja compta amb iniciatives d'energies renovables, infraestructures, telecomunicacions i salut. Amb la nova propietat, La Sirena pretén continuar amb la seva estratègia d'expansió multicanal al mercat espanyol, i reforçar-hi la presència, segons ha explicat en un comunicat la cadena.

Més info: Audax Renovables, l'energètica catalana dels 1.000 milions d'euros

La Sirena compta amb un total de 260 botigues arreu de l'Estat, i preveu obrir-ne quinze més fins al final de 2021. A banda del seu canal en línia propi, l'empresa comercialitza els seus productes a través dels supermercats Eroski, així com Amazon o Glovo, entre altres plataformes. EL director general de la companyia, Jorge Benloch, ha assegurat que l'entrada d'Excelsior Times "donarà estabilitat a llarg termini i ajudarà a consolidar" la marca La Sirena en el mercat alimentari.

Més informació
La Sirena ven un 8% més amb l'obertura de noves botigues
La Sirena invertirà 25 milions d'euros en fer créixer el negoci durant cinc anys
Avui et destaquem
El més llegit