Kiabi vesteix la seva primera botiga a Passeig de Gràcia

El nou local, que compta amb 100 empleats, és el setè de la marca de moda francesa a Catalunya

Kiabi preveu obrir 30 noves botigues a Espanya en els pròxims cinc anys
Kiabi preveu obrir 30 noves botigues a Espanya en els pròxims cinc anys

La marca de moda francesa Kiabi ha obert una botiga a Passeig de Gràcia amb més d'un centenar d'empleats. Amb aquesta nova obertura, la firma suma ja set locals a Catalunya i més de 350 treballadors a la comunitat.

La botiga disposa de 2.200 metres quadrats i és la primera que obre la companyia "al centre d'una gran ciutat", segons ha explicat el director executiu de Kiabi Espanya, José Luis Carceller.

Carceller ha remarcat que han triat Barcelona pel seu caràcter de referència i de tendència. Tot i així, el model de negoci de Kiabi segueix apostant per obrir botigues en centres comercials i grans magatzems.

El director executiu preveu que la companyia superi la facturació del 2016 de 186 milions d'euros gràcies a aquesta obertura a Barcelona i a altres dues que té previstes a la tardor a Sevilla i Gran Canària, quan sumarà 54 botigues a tota Espanya. A més, Kiabi preveu obrir més de 30 establiments a tot l'Estat en els pròxims cinc anys.

Nou centre logístic a Tarragona

Carceller ha explicat que per garantir el proveïment de totes les botigues de Catalunya i del conjunt de l'Estat, obrirà a finals d'any un nou centre logístic de més de 55.000 metres quadrats a Tarragona. "Volem que si algú demana una peça al matí a Barcelona, la rebi a la mateixa tarda, i a la resta d'Espanya, en les següents 48 hores", destacant l'aposta de la marca francesa per l'agilitat en l'entrega.

Kiabi també té presència a Itàlia, el Marroc, Portugal, Rússia, Polònia, la Costa d'Ivori i l'Aràbia Saudita, amb gairebé 500 punts de venda.

Més informació
Kiabi situa a Barcelona el seu primer 'flagship store' internacional
Kiabi s'instal·la al centre comercial Diagonal Mar
El comerç electrònic acapara els magatzems de Barcelona
Avui et destaquem
Comentaris