Dos fons d'inversió salven GasGas del tancament

Grup KTM i Black Toro Capital creen una 'joint venture' per al llançament global de la marca de Salt

Ramón Betolaza, director general de BTC Ramón Betolaza, director general de BTC

El grup KTM i Black Toro Capital (BTC) han acordat la creació d'una joint venture per al llançament global de la marca GasGas, que permetrà ampliar la producció de la planta de Salt (Girona).

Segons ha informat el fons d'inversió en un comunicat, la factoria de Salt continuarà, addicionalment, donant servei a la producció del vehicle elèctric de Torrot.

Aquesta aliança té com a objectiu el llançament global de GasGas amb el desenvolupament de nous models. La col·laboració suposarà l'ampliació del catàleg de la marca sota el paraigua comercial i tecnològic de KTM.

Així mateix, KTM aprofitarà el coneixement de les firmes de BTC, GasGas, Torrot i Muving en el segment de la mobilitat urbana elèctrica.

"Suposa un gran pas endavant en el nostre projecte de consolidació de GasGas com a líder mundial en trial. Ens permet desenvolupar una nova fase de creixement per a GasGas, incorporant nous models de motos amb tecnologia capdavantera i tot, amb el millor soci possible. La joint venture garanteix un futur brillant per a la nostra marca i per a la planta de Girona", ha assenyalat Ramón Betolaza, soci director de BTC.

Avui et destaquem
El més llegit