L'equip directiu de Venca compra l'empresa a la matriu

El director general, Jordi González, lidera d'adquisició al grup francès 3Suisses International

El director general de Venca, Jordi González
El director general de Venca, Jordi González
Part de l'equip directiu de Venca, liderat pel seu director general, Jordi González, ha adquirit la totalitat del capital de la companyia de moda, fins ara propietat del grup francès 3Suisses International, ha informat l'empresa catalana aquest dimarts en un comunicat.

La compra s'ha realitzat a través d'una operació de management buy out que ha conclòs un any i mig després de la qual la companyia es posés a la venda, i a partir del 17 de gener Venca pertany a Digital Lola, la societat formada per l'equip directiu.

González ha destacat que aquesta operació suposa una oportunitat per construir "un projecte independent, sòlid i amb grans expectatives de futur", i ha subratllat que servirà per accelerar el desenvolupament digital i la internacionalització del negoci.

L'objectiu de la nova societat propietària de Venca és impulsar el posicionament de la companyia com "una de les cinc grans referències de moda espanyola en el seu segment" i convertir-se en un actor important en la moda en línia tant dins com fora d'Espanya.

Amb seu a Vilanova i la Geltrú (Barcelona), Venca ha tancat l'exercici 2016 amb una facturació de 53 milions d'euros, un 6% més respecte a l'any anterior.
Avui et destaquem
Comentaris