L'Obra Social ”la Caixa” destina més d'1 milió d'euros a habitatges d'inclusió social

Més de 1.000 catalans en situació vulnerable rebran ajudes de part de l'entitat financera

Habitatge d'Inclusió Social Obra Social la Caixa Habitatge d'Inclusió Social Obra Social la Caixa

Més de 1.000 catalans en situació vulnerable rebran ajudes de l'Obra Social La Caixa valorades en 253.650 euros i distribuïdes en 12 projectes d'entitats de les províncies de Barcelona i Lleida per fomentar la seva inclusió social a través de l'accés a un habitatge digne.

En el conjunt d'Espanya, les ajudes concedides aconsegueixen els 1,1 milions d'euros distribuïts en 48 projectes, que oferiran 816 places residencials temporals repartides en 22 províncies espanyoles, ha informat l'entitat aquest dimarts en un comunicat.

La iniciativa forma part de la convocatòria Habitatges per a la Inclusió Social, del Programa d'Ajuda a Projectes d'Iniciatives Socials impulsat anualment per l'entitat i que per aquest any preveu una inversió global de 18,5 milions d'euros.

A l'hora de concedir les ajudes, s'han prioritzat aspectes com la implicació dels destinataris a la planificació del seu futur, la promoció de la seva inserció laboral i la creació de xarxes de suport familiar, convivencial i social.

El pressupost de l'Obra Social La Caixa per aquest any és de 520 milions d'euros, el 59% del qual es destina al desenvolupament de programes socials i assistencials.

Avui et destaquem
El més llegit