L'Obra Social tanca l'any destinant 500 MEUR contra la pobresa

La fundació de la Caixa continua amb la seva campanya 'Imprescindibles' per combatre l'exclusió social

L'Obra Social La Caixa mantindrà la seva campanya Imprescindibles al 2017 amb el propòsit de trencar la transmissió de la pobresa, promoure la contractació de persones en risc d'exclusió social, fomentar l'envelliment actiu i generar oportunitats en col·lectius vulnerables.

Segons ha informat aquest dijous la Fundació Bancària La Caixa, aquestes són les prioritats de l'acció social per al proper any sota el lema 2017 propòsits Imprescindibles amb testimonis de l'Unicef, Acnur, Fundació Vicente Ferrer, Creu Roja, Fundació Onze, Càritas, Save the Children, Casal dels Infants i Banc d'Aliments de Catalunya, entre d'altres.

La campanya, que ha començat enguany, vol ser un reconeixement als professionals que dediquen el seu dia a dia a desenvolupar projectes conjunts com tècnics d'inserció laboral, treballadors socials, educadors, psicòlegs clínics, cooperants i voluntaris.

La campanya per al 2017 començarà aquest dissabte en premsa, ràdio i televisió, amb l'emissió d'un anunci que es podrà veure abans i després de les campanades de la nit de Cap d'Any.Societat més justa i cohesionada
"Al 2016, l'Obra Social La Caixa ha reafirmat el seu compromís amb la construcció d'una societat més justa, igualitària i cohesionada", ha explicat el president de la Fundació Bancària La Caixa, Isidre Fainé.

"Un afany que mantindrem l'any vinent gràcies al compromís de col·laboradors, voluntaris i entitats socials, i a la confiança dels nostres clients, que ho fan possible", ha afegit.

El pla estratègic de la fundació 2016-2019 preveu una inversió de més de 2.000 milions d'euros en Obra Social, si bé durant aquest any l'entitat ha impulsat més de 46.000 iniciatives socials, de les quals s'han beneficiat més de 10 milions de persones.

Durant el 2016, l'Obra Social La Caixa ha comptat amb 500 milions d'euros de pressupost, que han permès atendre a més de 63.600 nens i nenes en situació de pobresa i implicar en diferents activitats a 813.000 persones grans, facilitar més de 27.000 llocs de feina a persones en risc d'exclusió i atendre a més de 19.800 malalts avançats.
Avui et destaquem
El més llegit