L'operador Eurona aprofita la caiguda de Gowex

La crisi de l'empresa deixa via lliure en el mercat de wifi gratuït però afecta a tot el Mercat Alternatiu Borsari

La caiguda de Gowex, la companyia especialista a subministrar wifi gratis que el dilluns va presentar concurs de creditors després que el seu expresident i exconseller delegat, Jenaro García, admetés haver falsejat els comptes dels últims quatre anys, ha deixat lliure el mercat del wifi a Eurona, l'operador de telecomunicacions d'última milla que també cotitza al Mercat Alternatiu Borsari (MAB).

El president d'Eurona, Jaume Sanpera, creu que la crisi de Gowex "ha fet mal a tot el MAB", però defensa que aquest mercat és necessari per a les petites empreses: "Els grups són petits i s'identifiquen amb la resta. Gowex ha usat pràctiques dolentes i ha contagiat el mercat, generant una crisi de confiança".

En aquest sentit, Sanpera ha defensat l'existència del MAB, ja que és una eina "fantàstica i imprescindible" per a Espanya i per a les petites empreses.

L'objectiu principal d'Eurona, l'operadora de telecomunicacions independent que ofereix serveis de telefonia i accés a internet, és posar al mercat "un model de wifi que funciona".

A diferència del servei gratuït que tenia Gowex, i tal com Sanpera insisteix, el servei que subministra Eurona és de pagament. Per aquest motiu, ha recalcat que la connexió que ofereix l'operadora de telecomunicacions "ha de ser molt millor" que la que subministrava Gowex, pel fet que s'està pagant per aquest servei.

Actualment, Eurona és present a 28 aeroports d'Espanya, 50.000 habitacions d'hotel, Ifema i Fira de Barcelona. També en diversos centres comercials i a les botigues Ikea.
Avui et destaquem
El més llegit