La Cecot celebra la seva Nit de l'Empresari

La patronal consolida la trobada com una cita important a les agendes dels empresaris catalans

La patronal Cecot celebra aquesta nit la seva 21a La Nit de l'Empresari, que ja s'ha convertit i consolidat com una cita important a les agendes dels empresaris i empresàries d'arreu de Catalunya.

L'última edició va comptar amb més de 1.200 assistents, amb representació de totes les associacions i gremis industrials, comercials i de serveis de la patronal.

Al llarg de la Nit, es farà el lliurament dels Reconeixements que la Cecot atorga al Progrés Empresarial a totes aquelles empreses, associacions, personalitats, mitjans de comunicació i entitats que s'han destacat en el desenvolupament, millora, difusió i aportació al món economicoempresarial.

El president de Vueling, Álex Cruz, ha estat distingit amb el Reconeixement Cecot 2015 per la seva trajectòria professional i rebrà el guardó durant la Nit. Cruz, que ha desenvolupat la seva carrera a l'aerolínia, passarà a presidir British Airways a la primavera.

A més, com ja és tradició, la patronal atorga els premis de l'edició del 2015. De les 62 candidatures presentades, el jurat va fallar a favor de nou: Macsa Id de Manresa en la categoria d'empresa més internacional, Torrons Vicens d'Agramunt en la de comerç més dinàmic, Grup Carinsa de Sant Quirze del Vallès en la de Reconeixement a la Innovació, Artplay Creativitat Visual de Calonge en la de millor jove iniciativa empresarial, i Manresana de Micobacteriología de Manresa i Tornejats i Mecanitzats d'Olot, en la del Valor d'emprendre.

Així mateix, s'ha reconegut a la Fundació Ampans de Santpedor en la categoria d'Entitat Integradora, Moventia de Sant Cugat del Vallès ha rebut el 16 Premi Egarsat Prevenció Junts cap a una empresa saludable i el Centre d'Ocupació Espacial Cant de Terrassa ha estat premiat amb el Reconeixement CaixaBank a la Pime responsable, guardó que s'estrena enguany.

Fora de concurs s'ha reconegut a la Federació Empresarial del Metall (FEM) com a Associació empresarial, i a l'Oficina de Gestió Empresarial (OGE) de Barcelona per les millors pràctiques d'administració pública.
Avui et destaquem
El més llegit