La companyia tèxtil Dogi adquireix Treiss per 7 MEUR

El fabricant entra en el disseny de roba i la gestió de la cadena de subministrament per grans marques de moda

La companyia tèxtil Dogi, amb seu al Masnou (Maresme), ha comprat Treiss, una empresa de Mataró especialitzada en disseny de moda i gestió de la cadena de subministrament a grans cadenes de moda. Segons un comunicat de Dogi, aquesta adquisició està valorada en 7 milions d'euros i inclou un pagament variable addicional de 4,5 milions lligat a l'evolució del negoci durant els pròxims dos anys.

La companyia tèxtil finançarà aquesta operació, que encara s'ha d'aprovar per la Junta General extraordinària d'accionistes de la societat, amb deute i recursos propis.

Amb aquesta adquisició, Dogi vol incorporar una nova unitat de negoci enfocada al disseny de roba i la gestió de la cadena de subministrament per grans cadenes de moda, "reforçant així la seva relació amb aquestes i diversificant notablement les seves fonts d'ingressos".

Treiss és una empresa catalana dedicada al disseny de roba per dona i a la gestió del procés logístic i de producció, que té com a clients a les principals cadenes de moda. L'any passat va facturar 21,9 milions d'euros, els seus guanys abans d'interessos, impostos i amortitzacions (Ebitda) van ser de 4,3 milions i va obtenir un benefici net de tres milions d'euros.

El Pla Estratègic de Dogi, que es va anunciar fa un any i té un horitzó temporal fins al 2020, gira al voltant de tres eixos fonamentals: adquisicions de nous sectors, adquisicions en els sectors existents i millora operacional.

Avui et destaquem
El més llegit