La crema hidratant de Lidl és millor que una de 225 euros

L'OCU ha analitzat 17 productes i avisa de diferències "abismals" en els preus dels productes

La crema hidratant Cien de Lidl ha estat triada la millor d'aquesta gamma per l'OCU, que ha analitzat un total de 17 productes, i que ha advertit de diferències "abismals" de preus per a cremes que ofereixen una qualitat similar, segons ha informat l'associació en un comunicat.

En concret, l'organització de consumidors ressalta que els resultats obtinguts són "correctes" per a tots els productes, ja que cap de les cremes analitzades suspèn i recorda que "no és necessari gastar molt per tenir cremes d'una qualitat acceptable".

L'estudi subratlla que tots els productes analitzats milloren la hidratació de la pell, encara que cap destaca molt per sobre dels altres. D'aquesta forma, 11 cremes obtenen la categoria de bona, mentre que sis es troben en una categoria acceptable.

La crema Cien Aqua Hidratante SPF és la millor de les analitzades per l'OCU, seguida per Vichy Aqualia Thermal crema lleugera, Garnier Skins Naturals, Nivea Cuidado Hidratante dia SPF 15, Avène Hydrance optimale ligera, i La Roche Posay Hydreane Ligera, mentre que els pitjors resultats obtinguts en l'anàlisi són per Deliplus Crema facial hidratante amb Aloe i La Mer The moisturizing gel cream.

L'OCU ha qualificat de diferències "abismals" els preus de les cremes per una qualitat similar, ja que la millor de l'anàlisi costa 2,99 euros per envàs, enfront dels 225,25 euros que costa la més cara de la Mer, que és també la que obté una de les pitjors qualificacions.

D'aquesta forma, amb el que es paga per l'última de l'anàlisi, es poden comprar 75 pots de la crema hidratant que obté els millors resultats.

L'OCU en el seu estudi recomana que no és necessari començar comprant les cremes més cares, ja que els resultats demostren que el producte més car ni hidrata ni convenç més que els altres. És per tant recomanable comprar les cremes més barates, on per pocs diners es tenen els mateixos efectes.

A més, per estalviar en aquest tipus de productes assenyala que és convenient estar atents a les promocions, ofertes i descomptes i remitent a les tendes online com a "bona alternativa", encara que cal tenir en compte les despeses d'enviament i la varietat de marques.
Avui et destaquem
El més llegit