Les fundadores de Tiendeo s'enduen el 1r premi Dona Tic

El guardó neix amb l'objectiu d'impulsar el paper de les dones en les enginyeries

La Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb l'Observatori Dona, Empresa i Economia han creat el Premi Dona TIC per reconèixer, divulgar i impulsar el paper de les dones en aquest àmbit, que es va lliurar aquest dijous en el marc 12x12 Congress.

El 12x12 Congress està impulsat per Tertúlia Digital i la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la Cambra de Comerç, Pimec, Telecos.cat i el Col·legi Oficial d'Informàtics de Catalunya i reuneix el sector TIC català, ha informat el Govern aquest divendres en un comunicat.

Les guanyadores de la primera edició han estat les germanes enginyeres industrials Eva i Maria Martin per haver creat el portal internacional de catàlegs Tiendeo en la categoria emprenedora; Núria Torralba en la categoria professional; Núria Oliver en l'acadèmica/empresarial i a Vanessa Estorach i Caroline Ragot en la de divulgadora.

El jurat, presidit per la directora de l'Observatori Dona, Empresa i Economia l'han format 12 membres representants d'empreses i institucions relacionades amb l'àmbit de l'empresa, la universitat, les administracions públiques i els mitjans de comunicació.

Segons dades de la Comissió Europea, només el 30% de les gairebé set milions de persones que treballen en el sector de les TIC són dones i poques estan representades en llocs de presa de decisions.
Avui et destaquem
El més llegit