Lidl situarà a Catalunya el seu centre logístic més gran d'Europa

La cadena ha adquirit a Martorell una parcel·la de 120.000 metres quadrats

La cadena de supermercats Lidl ha adquirit una parcel·la de 120.000 metres quadrats a Martorell (Barcelona) per edificar una plataforma logística, ha informat la companyia a Europa Press.

El grup alemany preveu construir un centre d'uns 65.000 metres quadrats, que es convertirà en el centre de distribució més gran que la cadena té a Europa, un rècord que ara té el magatzem que va inaugurar al setembre a Alcalá d'Henares (Madrid), de 61.000 metres quadrats, segons publica aquest dimecres 'Expansión'.

Lidl ha explicat que, davant la impossibilitat de poder ampliar la seva plataforma logística de Montcada i Reixac (Barcelona) i amb l'objectiu de "garantir un creixement sostenible", ha accelerat el projecte de Martorell per poder incrementar la superfície logística actualment disponible a Catalunya i poder atendre el creixement de la demanda.

Ha detallat que la Generalitat està tramitant el pla director que l'empresa espera que s'aprovi al llarg d'aquest any, amb l'objectiu que comencin les obres d'urbanització de la parcel·la al llarg del 2018.

Així mateix, la companyia ha remarcat que l'adquisició d'aquesta parcel·la no implica la sortida de Montcada i Reixac, on a més d'una plataforma logística Lidl compta amb les oficines centrals.
Avui et destaquem
El més llegit