“L’imparable progrés del cranc” (part 1)

Pròximament, atents als pòdcasts de la Cecot

 Operaris en una empresa de Catalunya | ACN Operaris en una empresa de Catalunya | ACN

Un dimarts a dos quarts de deu a l’empresa “TALENT EGARA”, de Terrassa, experts en selecció personal. Una de les sòcies de la companyia atén la visita d’un client i li explica els serveis que ofereixen: “Sí, estem especialitzats en recruitment. De fet, quan vam començar l’any 2002 el nostre core business ja eren els perfils tech. I, sí, treballem tant amb perfils a full time com a part time. Per començar només ens cal la vostra job description i, a partir d’aquí, activem els canals de difusió i captem els primers candidats. Ens encarreguem de tot el procés, és clar. Després de tot l’screening, us enviarem rapport amb els finalistes. Treballem a èxit, el nostre fee és el 20% del salari brut anual de la persona que vulgueu incorporar”.

“RECTIFICADOS RUBÍ”, un dilluns al migdia. El director financer de l’empresa comença la reunió amb el seu equip: “Bon dia. Us he deixat el draft del budget de l’any que ve. La idea és que comencem a treballar-lo asap. Mireu, he preparat unes slides perquè tots tinguem presents els tres escenaris que podem trobar-nos. Aquest exercici ens hem centrat molt en el cash flow, però de cara al pròxim la prioritat és treballar amb el pool bancari que tenim per respirar una mica més tranquils. Sisplau, mireu-vos bé el draft del budget. L’escenari 1 és el més conservador, i el 2 i el 3 són més imaginatius, per dir-ho d’alguna manera. Ara no em vull allargar més, però us convocaré a un altre meeting d’aquí a quinze dies. El CEO em pressiona amb un deadline per a finals de mes. Gràcies a tots”.

“De la landing ens n’encarreguem nosaltres. Però, nois, mirem que sigui friendly. I potenciem-ne els serveis freemium! Perquè, us ho he dit moltes vegades, el freemium ens porta al premium, que són els que ens interessen a nosaltres! Laura, el widget com el tens? I, Esther, has parlat amb el community manager de l’ajuntament perquè faci un post cada dia amb els actes programats? Si ho preferiu, munto una call amb ells per tenir-ne feed-back. Aquest tema em preocupa. El Carlos de “EVENTOS” em va enviar un screenshot del kick-off de l’any passat i hi havia Ajuntament, Diputació i Generalitat. A dia d’avui només tenim confirmada la Generalitat. Fem-hi un push, sisplau!” Cisco Corominas, gerent de “COROM PROMOCIONS”, empresa de publicitat i màrqueting de Sabadell, un dijous a primera hora de la tarda.

“Hi hem fet un approach, sí. Però, per ara, s’estimen més seguir amb ROLCAR. El manager és molt cabut, em va dir que si les coses funcionen no és qüestió de pricing i que ells sempre han estat fidels als seus partners. De tota manera, li he presentat un update de la nostra proposta i l’estudiarà (diu). Per a mi la situació és molt clara, així li vaig dir, és un win-win. Ara, ell ferm amb ROLCAR. La veritat, no sé què veuen a ROLCAR: trucks vells, staff desmotivat, facilites que cauen... “A mi no m’han fallat mai”, que me’n deia el Giménez. Però jo, què vols que et digui, wait and see. A la llarga, vindran amb nosaltres”, Esther Sánchez, comercial de l’empresa “ALHORA SQV”, de transport urgent, de Sant Quirze del Vallès. Abans d’ahir.

En el següent article, “La pau del cranc”, tornarem a visitar “TALENT EGARA”, “RECTIFICADOS RUBÍ”, “COROM PROMOCIONS” i “ALHORA SQV”.  

I, pròximament, atents als pòdcasts de la Cecot. Us en seguirem informant.

Avui et destaquem
El més llegit