Little Caesars Pizza aterra a Barcelona

La tercera cadena de pizzes més gran del món té previst obrir fins a 50 locals a Catalunya

Little Caesars Pizza inaugura els seus dos primers restaurants a Barcelona | Cedida Little Caesars Pizza inaugura els seus dos primers restaurants a Barcelona | Cedida

Little Caesars Pizza, la tercera cadena de pizzes més gran del món, inaugura els seus dos primers restaurants a Barcelona. La obertura està enmarcada en el procés d'expansió de la cadena per tot el territori espanyol, que ha començat a Madrid, on ja compta amb cinc restaurants oberts. La cadena té previst fer un desplegament de locals 100 locals per tota Espanya i, concretament, 50 a Catalunya.

"Barcelona és un mercat molt important per a Little Caesars -ha explicat el vicepresident internacional de la companyia,  Andrés de Robina-, ja que ens permet continuar la nostra expansió a Espanya, on el sector de restaurants de servei ràpid té una de les taxes de creixement més altes de la regió". La cadena es troba en ple procés d'expansió per tot el món i està buscant activament franquiciats interessats a unir-se a la marca. Durant el 2022, Little Caesars té previst estrenar-se a nous mercats, com Rússia, Portugal, l'Equador i el Regne Unit.

Els dos locals de Barcelona comptaran amb el servei Hot N' Ready, un model de negoci característic de la marca que consisteix en què els clients puguin recollir una selecció de pizzes acabades de cuinar sense haver de fer cua. 

 

Més informació
Google aposta per Barcelona
La supervivència de la botiga de la Catedral de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit