Lleida.net cotitzarà a la Borsa de Nova York

Les accions de la companyia han arribat a revaloritzar-se en borsa fins a un 940% durant el 2020

El conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena | ACN El conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena | ACN

L'empresa de serveis tecnològics Lleida.net sortirà a cotitzar dilluns a la Borsa de Nova York, en el segment OTCQX Best Market de OTC Markets. Les accions de Lleida.net han arribat a revaloritzar-se en borsa fins a un 940% durant el 2020 i, amb aquest nou pas, es convertirà en la primera empresa que cotitza alhora en BME Growth (Madrid), Euronext Growth (París) i OTCQX a Nova York. Les seves accions es comercialitzaran sota el ticker LLEIF. Per oficialitzar-ho, el conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena, l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i les autoritats d'OTC Markets, presidiran un toc de campana virtual que donarà el tret de sortida de Lleida.net als Estats Units i que serà retransmès pel mercat en tots els seus canals digitals.

Sapena ha destacat que cotitzar a l'OTCQX suposa un "pas clau" en el camí de Lleida.net per convertir-la en "una empresa veritablement global". "Estem convençuts que aquesta tercera sortida a borsa permetrà als inversors dels Estats Units conèixer i invertir en Lleida.net i en la indústria del eSignature", ha assenyalat.

El passat 14 de setembre, el 99,86% dels vots presents en la Junta General d'Accionistes de l'empresa van donar al vistiplau la a aquesta sortida a borsa. En aquest sentit, Sapena, que va fundar la companyia el 1995, ha expressat que compliran el compromís de donar aquest pas abans de les eleccions nord-americanes. Lleida.net està present a la Borsa de Madrid des del 2015, i a París des del 2018.

Més de 50 països en els cinc continents han atorgat en aquests últims anys reconeixements a l'empresa, incloent la Unió Europea, els Estats Units, la Xina, Rússia, l'Índia, Mèxic, el Japó, Colòmbia, l'Argentina, el Perú, Sud-Àfrica, Nigèria, Austràlia o Nova Zelanda. Lleida.net manté operacions en 19 països i al dia d'avui, més de 70 països reconeixen la validesa legal dels seus mètodes electrònics com a via per a certificar les notificacions legals en processos de contractació.

Més informació
Lleida.net gestionarà el registre online de clients d'Andorra Telecom
Lleida.net vol ingressar 20 milions d'euros amb una nova patent
Avui et destaquem
El més llegit