Lleida.net aconsegueix la seva quarta patent a l'Argentina

Les autoritats de propietat intel·lectual del país llatinoamericà reconeixen el sistema de certificació electrònica de la cotitzada catalana

El fundador i CEO de Lleida.net, Sisco Sapena | ACN El fundador i CEO de Lleida.net, Sisco Sapena | ACN

L'Argentina ha atorgat a Lleida.net la seva quarta patent al país. Les autoritats de propietat intel·lectual al país han reconegut la cotitzada catalana el seu mètode de certificació de comunicacions digitals amb signatura electrònica reconeguda per una operadora de telecomunicacions.

La nova patent, la quarta de la companyia a l'Argentina, ha estat notificada aquesta setmana per l'Instititut Nacional de la Propietat Industrial, segons ha informat Lleida.net. Amb aquesta nova patent, la companyia ja compta amb 209 reconeixements en tot el món a les seves solucions de firma, notificació i contractació electrònica certificada.

Segons el CEO i fundador de Lleida.net, Sisco Sapena, l'èxit de la tecnològica es deu principalment a "l'aposta per la innovació i el desenvolupament i el constant reforç de la política d'internacionalització" de la companyia". Sapena, així, celebra els reconeixements que han permès a Lleida.net esdevenir "un dels principals referents de la indústria" de les certificacions electròniques.

Més informació
Lleida.net aconsegueix una segona patent a República Dominicana
La dominicana Unipago contracta Lleida.net per les signatures digitals
Lleida.net gestionarà les signatures electròniques de Bancolombia
Avui et destaquem
El més llegit