Maite Casademunt guanya el premi 'Dona Empresària' de Caixabank

L'entitat bancària reconeix la trajectòria professional de la directiva i la seva aposta per la internacionalització de la marca de roba

Maite Casademunt, presidenta i directora creativa de LOLA CASADEMUNT | Caixabank Maite Casademunt, presidenta i directora creativa de LOLA CASADEMUNT | Caixabank

Maite Casademunt ha estat escollida com a guanyadora de la sisena edició del premi Dona Empresària de Caixabank, un distintiu que cada any reconeix el talent empresarial femení a l’Estat espanyol. El jurat, format per directius i directives de la mateixa entitat bancària, ha valorat la trajectòria de la presidenta de Lola Casademunt i la seva aposta per la internacionalització de la marca de roba i accessoris. Actualment, Casademunt dirigeix un negoci amb presència, principalment, a Espanya, Andorra, Bèlgica, Xipre, Mèxic, Itàlia, França, Puerto Rico, Irlanda i Portugal. El canal internacional constitueix el 13% de l’activitat global de l’empresa catalana. 

Caixabank també ha destacat l’aposta de Lola Casademunt per la responsabilitat corporativa i la sostenibilitat. En aquest sentit, la directiva ha ideat programes socials per combatre el càncer de pit, la solitud de la gent gran o accions de suport a col·lectius vulnerables. Pel que fa al capítol de sostenibilitat, l’empresa s’ha fixat com a objectiu que l’any 2025, totes les col·leccions siguin 100% sostenibles. Durant l’any 2021, Casademunt va estalviar 8.800 quilos de plàstic. 

Més info: CaixaBank, reconeguda com a ‘Millor Entitat de Banca de Particulars del Món 2022'

Com a guanyadora del premi de Caixabank, Maite Casademunt també rebrà un guardó de la International Women’s Entrepreneurial Challenge. Fundada l’any 2007 i amb seu a Nova York, aquesta organització agrupa dones empresàries d’arreu del món. Des dels seus inicis, la xarxa ha generat 295.416 llocs de treball i una facturació agregada de 41.000 milions de dòlars. Després de dos anys d’actes en format virtual, enguany els premis IWEC es lliuraran a Madrid del 13 al 15 de novembre. Més enllà dels actes, ordinàriament, IWEC fonamenta la seva activitat en l’increment de la visibilitat de la dona empresària i la seva contribució al desenvolupament de l’economia global.

Avui et destaquem
El més llegit