Mango obrirà un centre d'innovació digital al 22@

Les instal·lacions s'inauguraran el 2019 i han de servir per fer creixer les vendes en línia

Mango vol que la botiga online generi el 20% dels seus ingressos de cara l'any que ve Mango vol que la botiga online generi el 20% dels seus ingressos de cara l'any que ve

Mango obrirà un centre d'innovació digital al 22@. Unes instal·lacions que la firma catalana vol inaugurar a principis de 2019 i que han de servir per accelerar el negoci en línia i els seus projectes omnicanal, segons informa Europa Press.

De moment la multinacional està sospesant diverses localitzacions per al centre, que tindrà entre 800 i 1.000 metres quadrats i donarà feina a nous 100 empleats, a banda de bona part de l'equip que actualment treballa a la seu de Mango a Palau-Solità i Plegamans. Per cobrir les necesistats d'aquest centre, la companyia està buscant activament enginyers desenvolupadors, experts en màrqueting digital de performance (SEM), product owners, UX, UI, QA, agile coaches i scrum masters.

Actualment Mango té botiga en línia a 83 països, un tipus de venda que va arribar a facturar 339,2 milions d'euros el 2017, fet que suposa 15,5% del total de la facturació de la firma. Amb tot, volen augmentar aquesta xifra fins al 20% l'any 2019.

Més informació
Mango es reforça a Polònia
Mango retalla un 45% les seves pèrdues
Mango desembutxaca 3,5 milions d'euros per ser a Preciados
Avui et destaquem
El més llegit