Una trentena de marques automobilístiques es donen cita al Saló Ocasió

El certamen posarà a la venda més de 3.500 vehicles seminous en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona

Imatge d'una edició anterior del Saló Ocasió | Fira de Barcelona
Imatge d'una edició anterior del Saló Ocasió | Fira de Barcelona

Els organitzadors de la 38a edició del Saló Ocasió esperen que sigui una de les millors dels últims anys, amb la posada en venda de més de 3.500 vehicles seminous de més de 30 grans marques. El certamen, que se celebrarà del 30 de novembre al 9 de desembre, ocuparà 23.000 metres quadrats del recinte Montjuic de Fira de Barcelona, segons informen en un comunicat.

Durant aquests dies, els visitants podran adquirir tot tipus de vehicles seminous que van des d’utilitaris fins a unitats d’alta gamma, nacionals i d’importació, procedents en la majoria de casos de quilòmetre zero, gerència, demostració, cortesia, flotes de lloguer, leasing o renting.

La fira reunirà vehicles de marques com Audi, BMW, Citroën, Dacia, DS, Ford, Jaguar, Infiniti, Kia, Land Rover, Lexus, Mahindra, Mercedes Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan i Seat, entre altres.

El certamen, organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Gremi del Motor i la Federació catalana de Venedors de Vehicles a Motor (Fecavem), publicarà aquest any per primer cop l’oferta completa i detallada de tots els cotxes exposats en el portal de vehicles gremimotor.com.

El president de Fecavem, del Gremi del Motor i del saló, Jaume Roura, ha sostingut que l'edició d'aquest any "serà de manera especial una gran ocasió per als qui pensen en canviar el seu automòbil", atès que les marques oferiran les seves millors ofertes i oportunitats per a totes les butxaques i economies familiars.

El saló obrirà de 13 a 20 hores durant els dies feiners i d'11 a 20 hores els dies festius i els caps de setmana, i el preu d'entrada serà de sis euros.

Més informació
El Saló Ocasió arrenca motors amb més de 3.500 cotxes
Les vendes de vehicles d'ocasió creixen un 9,33% a Catalunya
El Saló Ocasió registra un nou rècord de vendes
Avui et destaquem
Comentaris