Marta Marco, de FIATC, rep la certificació actuarial CERA

La responsable de Funció Actuarial i Solvència de l’asseguradora ha estat acreditada amb el segell de major prestigi entre els actuaris a nivell internacional

Una oficina de Fiatc en una imatge d'arxiu Una oficina de Fiatc en una imatge d'arxiu

La responsable de Funció Actuarial i Solvència de FIATC Assegurances, Marta Marco, ha rebut l’acreditació CERA (Charted Enterprise Risk Actuary), el reconeixement més prestigiós dels actuaris a nivell internacional. L’acreditació certifica coneixements en gestió de riscos en l’àmbit de l’empresa financera, industrial i de serveis, d’acord amb els estàndards de l’associació CERA Global Association.

La certificació CERA es va crear l’any 2009 de la mà dels col·legis d’actuaris amb més prestigi internacionalment, entre els que es troba el Col·legi d’Actuaris de Catalunya. L’associació de la funció actuarial al país ha acreditat, a més de Marco, vuit professionals més. L’acreditació CERA ha estat atorgada a un total de 5.500 actuaris en tot el món. 

FIATC destaca, amb aquesta nova acreditació, el «suport als seus col·laboradors per a fer progressar les seves carreres professionals» amb acreditacions del més alt nivell, com aquest certificat Charted Enterprise Risk Actuary rebut per Marco.

Avui et destaquem
El més llegit