MásMóvil perd 151 milions d'euros pels convertibles d'ACS

La companyia presenta un resultat negatiu el primer semestre de l'any però eleva l'Ebdita un 87%, fins als 104 milions d'euros

La seu de Másmovil
La seu de Másmovil

MásMóvil ha tancat el primer semestre amb unes pèrdues de 151,3 milions d'euros a causa de l'impacte negatiu de la comptabilitat del convertible d'ACS, encara que el seu resultat brut d'explotació (Ebitda) ha augmentat un 87%. Durant els primers sis mesos del 2016, la companyia va perdre 8,7 milions d’euros.

En un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), MásMóvil ha explicat que els comptes de resultats del primer semestre inclouen un impacte negatiu de 141 milions d'euros per l'acord amb ACS sobre els convertibles que posseïa la constructora.

En aquest context, l'empresa remarca que el benefici net ajustat per les despeses no recurrents i altres impactes comptables no relacionats amb el negoci ascendeix a 19 milions d'euros. A més de l'acord amb ACS, també ha influït negativament els costos no recurrents (16 milions d'euros) o l'interès dels convertibles de Providence i d'ACS (18 milions d'euros), entre d’altres.

Tot i així, l'Ebitda recurrent ha arribat als 104 milions d'euros durant el primer semestre de l’any, la qual cosa suposa un 87% superior als 55,8 milions d'euros del mateix període de l’any passat. Per la seva banda, l'Ebitda trimestral ha crescut un 64%. 

Més informació
Másmóvil compra Pepephone per 158 milions d'euros
Másmóvil compra Yoigo per esdevenir el quart operador
Les empreses també van de compres
Avui et destaquem
Comentaris