Mat Holding factura 220 milions d'euros l'any passat

El grup fabricant de sals de coure per a l'agricultura i de vàlvules hidràuliques obté un 37% més de benefici

El grup Mat Holding, dedicat a la fabricació de sals de coure per a agricultura i de vàlvules hidràuliques, ha tancat l'exercici 2015 amb una facturació de 220 milions d'euros, un 37% més respecte a l'any anterior.

Aquest creixement s'ha registrat tant en la divisió d'aigües, les vendes de la qual s'han situat en els 108,54 milions, un 70% més, com en la fitosanitària, que ha generat una facturació de 112,2 milions, un 15% més.

Aquesta tendència positiva de les vendes es deu als mercats exteriors, ja que les exportacions han crescut un 64% i s'han situat en 122,25 milions, de manera que representa el 55% del volum de negoci del grup, ha informat en un comunicat.

"L'exercici 2015 marca una fita en la història del nostre grup, ja que, per primera vegada, aconseguim més de la meitat de la nostra facturació en els mercats internacionals", ha destacat el conseller delegat de Mat Holding, Pau Relat, que ha afegit que l'aposta per la internacionalització seguirà sent la principal palanca de creixement els anys vinents.

El grup ha destacat que la compra de la companyia israeliana Dorot l'octubre del 2014 ha contribuït als bons resultats del 2015, ja que s'han aprofitat els canals de distribució de Dorot en més de 70 països i el seu pes dins de Mat Holding representa un 18,6% del total de les vendes agregades del 2015, i alhora també han presentat un comportament favorable les filials de Portugal i els Estats Units.
Avui et destaquem
El més llegit