Mediktor aixeca 11 milions d'euros per a la seva expansió internacional

Aquesta és la tercera ronda més important de l'Estat en matèria de salut i Intel·ligència Artificial

Cristian Pascual, fundador de Mediktor Cristian Pascual, fundador de Mediktor

Mediktor, la startup catalana que ha creat una eina en línia per ajudar als pacients a realitzar el seu triatge mèdic, ha aixecat una ronda de finançament de 11 milions d'euros amb el fons Mtip i l'ajuda d'Alta SL per accelerar la seva expansió internacional. La companyia ha comunicat que vol perfeccionar la seva eina de triatge i començar la seva incorporació al mercat estatunidenc. Aquesta és la tercera ronda més important de l'Estat en matèria de salut i Intel·ligència Artificial.

“Al començament del pròxim any serem el primer verificador de símptomes de IA a la sala d'emergències d'un hospital europeu”, ha explicat Oscar García-Esquirol, director mèdic i cofundador de Mediktor. La companyia no només ajuda en el diagnòstic dels pacients sinó que els deriva a professionals per tal de que continuïn el seu tractament. A més, l'empresa opera un model B to B i ofereix una solució que serveix per a companyies d'assegurances, hospitals, plataformes de telemedicina i farmacèutiques.

La tecnologia de Mediktor ja està disponible en 15 idiomes diferents i pot integrar-se en pàgines web, però també a través de dispositius mòbils, amb el seu propi chatbot. És per això, que la startup ja ha tancat algunes col·laboracions per ser l'assistent d'urgències d'asseguradores com Axa, Mapfre, DKV o altres grups sanitaris privats.

Més informació
Pascual: "Veig moltes perversions en el sistema sanitari"
Avui et destaquem
El més llegit