Meliá Hotels compra el Barcelona Apolo per 90MEUR

La cadena hotelera s’ha fet amb el cèntric establiment de quatre estrelles que fins ara gestionava mitjançant un acord d’arrendament

Una placa de Meliá al seu hotel Fénix de la capital de l'Estat | EP Una placa de Meliá al seu hotel Fénix de la capital de l'Estat | EP

La cadena hotelera Meliá Hotels International ha adquirit l’Hotel Barcelona Apolo per una suma superior als 90 milions d’euros. L’establiment, de quatre estrelles, està situat al centre de la capital catalana, i estava fins ara gestionat per Meliá mitjançant un contracte d’arrendament, tot i que la propietat era del grup Värde Partners.

L’hotel, un complex de més de 17.000 metres quadrats, està situat en el número 57-59 de l’Avinguda del Paral·lel, a prop del Port de Barcelona. El nou establiment hoteler de Meliá compta amb un total de 314 habitacions. Així, segons ha comunicat l’empresa de capital immobiliari CBRE, Meliá es fa amb la propietat d’un hotel que ja gestionava. 

Segons el director d’hotels de CBRE Espanya, Jorge Ruíz, la venda de l’hotel Barcelona Apolo de Värde Partners a Meliá és "una de les grans operacions" d’adquisicions en el sector hoteler durant l’any 2021. La companyia veu en aquesta compra la prova d’una millora en l’entorn hoteler, tot augurant un "repunt del mercat" en el segon semestre de l’any, amb un "major moviment transaccional".

Més informació
Meliá ven sis hotels a Bankinter per 200 milions
Meliá aprofundeix les pèrdues però veu la llum al final del túnel
Meliá perd 596 milions davant l'aturada del turisme
Avui et destaquem
El més llegit