Mercadona dóna 30.598 quilos de productes al Banc dels Aliments

La companyia també referma la seva col·laboració amb els menjadors socials d’arreu de Catalunya amb el lliurament de més productes

Donació de Mercadona al menjador social Fundació Canpedró | Cedida Donació de Mercadona al menjador social Fundació Canpedró | Cedida

Mercadona està distribuint 30.598 quilos -un total de 78 palets- de productes de primera necessitat, com ara llet, oli, pasta, llaunes de tonyina i conserves vegetals, i plats preparats com pollastre, mandonguilles, daus de gall dindi, brou per a sopa, cremes de verdures i postres làctis, entre d’altres, al Banc dels Aliments de Barcelona, segons informen en un comunicat.

Més info: Campanya solidària de La Caixa pel Banc dels Aliments

La primera donació es va efectuar divendres passat, 27 de març, amb l’entrega de 18 palets (7.333 quilos) d’aliments; la segona ha tingut lloc aquest dimecres amb un total de 14 palets més (4.963 quilos); la tercera es farà dijous 2 d’abril amb el lliurament de 16 palets més (5.739 quilos) i la resta, fins a assolir els més de 30.500 quilos, es farà efectiva al llarg de les dues properes setmanes d’acord amb les dates proposades pel Banc dels Aliments de Barcelona. 

A més, i amb l'objectiu de "continuar atenent els col·lectius més desfavorits", Mercadona ha lliurat aquest dimarts 600 quilos d’aliments bàsics a la Fundació Formació i Treball, entre d’altres.

Mercadona col·labora a Catalunya amb 36 menjadors socials, als quals dóna aliments diàriament, quatre bancs d'aliments i altres entitats socials. El 2019, la companyia va donar més de 1.478 tones d'aliments.

Més informació
Transport públic gratuït del 2 al 9 d'abril per als serveis essencials
Catalonia Hotels & Resorts té cedides 1.400 habitacions
Avui et destaquem
El més llegit