El milor gelat del món aterra a Barcelona

La gelateria Badiani, d'origen florentí, presenta el sabor 'Sant Jordi' en honor a la tradició catalana

El milor gelat del món aterra a Barcelona | Cedida El milor gelat del món aterra a Barcelona | Cedida

La gelateria florentina Badiani ha aterrat a Catalunya amb la inauguració d'un primer local ubicat a Barcelona. Aquesta flagship store, que ha obert les portes al públic, està situada a carrer Rosselló, 232 (al costat de Passeig de Gràcia), principal eix comercial de la capital catalana. L'obertura arriba després de la consolidació de la companyia al Regne Unit -on ja compta amb nou punts de venda- i forma part del pla d'expansió de l'empresa, que preveu obrir diverses noves ubicacions estratègiques a l'Estat espanyol durant els pròxims tres anys.

Badiani és una de les gelateries artesanals més icòniques d'Itàlia. Nascuda el 1932 té una proposta allunyada de les grans cadenes comercials. Amb tot, Badiani ja és el principal productor i comercialitzador de gelat artesanal al Regne Unit, una referència a Itàlia, i ara desembarca al nostre país per convertir-se també en una referència. Paolo Pomposi, cofundador de Badiani i creador del projecte, és una de les figures més rellevants dins de la indústria gelatera italiana i anglosaxona. En concret, el van portar a proclamar-se vencedor del Gelato Festival el 2015, on va obtenir el premi al millor sabor de gelat artesanal del món gràcies al sabor “Buontalenti”, un gelat de crema que només porta llet, sucre i ous.

A més, amb motiu de la inauguració i coincidint amb una de les festivitats culturals més icòniques de Catalunya, la cadena de gelateries no franquiciades incorpora el sabor 'Sant Jordi' un gelat elaborat a base de nata i ous amb salses de xocolata i caramel que incorpora flors d'oblia per sobre. També aprofita l'ocasió per presentar el sabor Barcelona, un gelat elaborat com a tribut a la ciutat comtal. Els ingredients utilitzats per elaborar aquest gelat barceloní són la xocolata blanca amb cúrcuma i el ripple de gerds, a més de llet, ous i beguda de soja.

Avui et destaquem
El més llegit