Miró Electrodomèstics també vendrà patinets elèctrics

La companyia obre una nova línia de negoci de mobilitat urbana per arribar a nous clients

Els patinets elèctrics que comercialitzarà Miró Electrodomèstics | Cedida Els patinets elèctrics que comercialitzarà Miró Electrodomèstics | Cedida

La firma Miró Electrodomèstics es passa al negoci de la mobilitat urbana i també vendrà patinets elèctrics. L’objectiu és diversificar i arribar a tots els públics més enllà dels electrodomèstics, segons ha informat la companyia en un comunicat. La nova línia de productes ja estan disponibles a les principals botigues de la marca i a la seva plataforma online.

Per al llançament de la nova divisió dedicada al transport sostenible, la cadena de distribució d’electrodomèstics comptarà amb proveïdors internacionals. En aquest sentit, la companyia preveu destinar un corner especialitzat a patinets i accessoris pel vehicle elèctric. Així mateix, Miró Electrodomèstics també està estudiant comercialitzar bicicletes i motos elèctriques en els pròxims mesos.

El director general de l’empresa, Matteo Buzzi, ha definit la nova línia de negoci com “una aposta de la companyia pel futur i la mobilitat sostenible de les persones a les ciutats”.

Aquesta nova àrea s’emmarca en el pla de viabilitat i d’expansió que Miró va iniciar fa uns mesos amb la firma d’un acord de col·laboració amb Fersay per a la venda i distribució d’accessoris per a electrodomèstics, i amb la corporació japonesa Sharp.  

Més informació
Qui vol ara una nevera?
CaixaBank obre una botiga d'electrodomèstics a Màlaga
Avui et destaquem
El més llegit