Movistar Salud, telemedicina a l'abast de tots

Movistar i Teladoc s'uneixen per facilitar a totes les persones l'accés a professionals de la salut des de les seves llars i minimitzant el risc de contagis

El presidente de Telefónica España, Emilio Gayo | Europa Press El presidente de Telefónica España, Emilio Gayo | Europa Press

Movistar i Teladoc Health sumen forces per al sector sanitari i llancen Movistar Salut, una família de serveis que, implantats amb la "millor" tecnologia de connectivitat, "revolucionarà" l'atenció mèdica remota de la mà de Teladoc Health, segons informen en un comunicat. El president de Telefónica Espanya, Emilio Gayo, ha explicat que "aquest nou servei forma part d'una estratègia de connectivitat i tecnologia d'avantguarda a la llar, a les empreses i a les administracions, diversificant productes i serveis que cada vegada són més demandats. Movistar compta amb la millor tecnologia per oferir aquest tipus de servei de la mà d'experts en el sector".

Gayo també assenyala que "des de Movistar volem continuar estrenyent la relació amb els nostres clients, ajudant-los a millorar les seves vides en tot el que impliqui necessitats de connectivitat". D'aquesta manera, i segons explica, "amb aquest llançament donem accés per a tots a medicina de qualitat des de qualsevol lloc, sense importar on estiguis i sempre lliure de contagis i infeccions".

Movistar s'alinea així amb les necessitats de la societat en un moment com l'actual, on la pandèmia de la covid-19 ha imposat una nova normalitat amb distanciament social i amb la limitació a la lliure circulació de persones, que fa aquesta assistència amb Teladoc més necessària que mai. "La pandèmia deixa una nova realitat social, amb una demanda creixent de serveis sanitaris que complementin l'esforç exemplar de la sanitat pública", ha afegit Gayo.

El president Internacional de Teladoc Health, Carlos Nueno, per la seva banda, ha afirmat que "això és especialment necessari a la nova normalitat creada amb la covid, que accelera la necessitat de digitalització de tota la cadena de valor del sector salut".

Més informació
Movistar dóna 250 ulleres a l'Hospital Vall d'Hebron
Movistar i Netflix, la revolució en ‘streaming’
Avui et destaquem
El més llegit