Nacho Abia assumeix el càrrec de conseller delegat de Grifols

La farmacèutica enceta un "període de transició" i la família continuarà com a assessora fins al 31 de maig

El nou conseller delegat de Grifols, Nacho Abia | EP El nou conseller delegat de Grifols, Nacho Abia | EP

Nacho Abia ha assumit oficialment aquest dimarts el càrrec de conseller delegat de Grifols. La farmacèutica catalana ha formalitzat els canvis en la gestió que va anunciar a principis de febrer després de l'escàndol de l'informe de Gotham City i comença ara un "període de transició", on la família Grifols, Raimon Grifols i Víctor Grifols, continuaran a la companyia com a assessors fins al 31 de maig.

Raimon Grifols i Víctor Grifols continuaran a la companyia com a assessors fins al 31 de maig

"És un privilegi poder servir aquesta gran companyia i ajudar-la a entrar en la seva pròxima era de creixement sostenible, seguint el camí dels meus predecessors", ha dit Abia en un comunicat difós per Grifols. Thomas Glanzmann, que fins ara compaginava els càrrecs de president executiu i CEO, des d'aquest dimarts és només president executiu.

Més info: Grifols obre amb números verds a borsa, però torna a caure amb pèrdues de més del 3,5%

El moviment coincideix uns dies després de registrar unes pèrdues de més del 3,5%, en un canvi de tendència que ha arribat tot just després que la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) trobés "deficiències rellevants" en la seva informació financera. En aquest sentit, la multinacional va puntualitzar que l'informe de la CNMV apunta que l'endeutament que figurava als comptes de l'empresa "correspon amb la realitat" i descarta la necessitat d'una "reformulació".

Més informació
KPMG desautoritza Gotham i dóna llum verda als comptes de Grifols
Nou capítol de Grifols: es desploma a borsa després d'un nou informe
L'afer Gotham escurça un 71,5% els beneficis de Grifols
Avui et destaquem
El més llegit