Naturgy augmenta el benefici un 36%, fins a 1.061 MEUR

La xifra de negocis del principal grup gasístic espanyol es dispara fins a 27.000 milions, amb un increment del 85%

El presidente de Naturgy, Francisco Reynés | Naturgy El presidente de Naturgy, Francisco Reynés | Naturgy

Naturgy va obtenir fins al setembre un resultat net de 1.061 milions, un 36,6% més que el mateix període de l'any passat, segons ha comunicat la companyia a la CNMV. "En un entorn de persistent alta volatilitat als mercats energètics internacionals i d'elevada incertesa regulatòria", la companyia va tancar el període amb unes fortes inversions orgàniques que li han permès impulsar la seva Ebitda fins a 3.502 milions d'euros, un 36,8% més.

L'increment dels resultats de Naturgy en el període va estar principalment impulsat per les activitats de gestió de l'energia i la comercialització, amb una contribució destacada de les operacions globals, que van representar gairebé un 60% de l'increment de l'Ebitda reportat. El creixement de les activitats a Espanya va generar un Ebitda de 407 milions, mentre que les activitats globals van generar 535 milions addicionals.

L'import de la xifra de negocis del grup es va disparar un 85,5% entre el gener i el setembre, fins als 27.011 milions d'euros, davant els 14.558 milions del mateix període el 2021.

Més informació
Naturgy i l’algeriana Sonatrach arriben a un acord sobre el preu del gas
Naturgy invertirà 57 MEUR en un segon parc eòlic d'Extremadura
Professionals de Naturgy es converteixen en mentors de startups
Avui et destaquem
El més llegit