Naturgy dóna 1,1 milió d'euros a Creu Roja contra la covid-19

La companyia duplica les donacions dels seus treballadors per contribuir a afrontar l'emergència sanitària

La seu de Naturgy a Madrid | Europa Press La seu de Naturgy a Madrid | Europa Press

Els empleats de Naturgy, juntament amb l’aportació de la pròpia companyia, han realitzat una donació a Creu Roja per import d’1,1 milions d’euros, donant resposta així a la crida que aquesta organització humanitària va realitzar per dur a terme diversos projectes que contribueixin a pal·liar la crisis de la covid-19, segons informen en un comunicat.

Més info: Naturgy donarà llum i gas gratis als hotels que cedeixin les instal·lacions

L’import es destinarà íntegrament a l’adquisició d’equips de protecció individual i respiradors volumètrics amb material fungible, que se cediran a centres sanitaris d’Espanya. La col·laboració econòmica dels empleats, que Naturgy ha duplicat, es donarà a través de la Fundació Naturgy, que també col·labora amb Creu Roja en diversos projectes vinculats al pla de vulnerabilitat de la companyia.

“La gran resposta dels nostres empleats demostra la solidaritat de totes i cadascuna de les persones que formen el nostre equip, i el seu compromís amb tota la societat, més enllà del que ja estan demostrant per assegurar un servei bàsic com l’energètic, amb nivells elevats de qualitat malgrat la complicada situació que estem vivint”, ha afirmat el president de Naturgy, Francisco Reynés.

Més informació
Naturgy posa a l'abast de tothom l'ajornament de factures
Naturgy facilita als seus clients assistència mèdica gratuïta
Avui et destaquem
El més llegit