Nestlé ven a Findus els congelats de La Cocinera

L'operació inclou la marca i el centre de producció de croquetes, empanades, lasanyes i canelons de Valladolid

Nestlé Espanya ha signat un acord amb Grup Findus per vendre-li el seu negoci de plats precuinats congelats de La Cocinera, una operació que inclou la marca i el centre de producció de Valladolid.

En concret, a la fàbrica de Valladolid, que compta amb una plantilla de al voltant de 200 persones entre fixes i temporals, s'elabora la gamma de plats preparats congelats que es comercialitzen amb la marca La Cocinera, composta per croquetes, empanades, lasanyes i canelons, entre d' altres.

Findus, dedicada exclusivament a l'elaboració de productes congelats i de verdures i saltejats, comptarà gràcies a aquesta adquisició amb el seu primer centre de producció de plats preparats a Espanya.

Així mateix, aquesta operació permetrà a Findus Sud d'Europa reforçar la seva posició en la categoria de plats preparats congelats a França, Espanya i Bèlgica.

D'aquesta manera, la fàbrica de Valladolid es convertirà al nou centre d'excel·lència de Findus per a aquest tipus de productes, permetent accelerar els seus plans de creixement en aquestes categories al Sud d'Europa.

Refrigerats
Les masses refrigerades de La Cocinera, com les oblees, la pasta fullada i la pasta brisa, no formen part de l'acord, i passaran a vendre's sota l'ensenya Buitoni, una marca sota la qual Nestlé comercialitza les gammes de pizzes congelades, pastes i salses refrigerades.

Segons han precisat tots dos grups, l'acord està subjecte a l'aprovació de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

Nestlé Espanya, que va facturar 2.083 milions d'euros el 2013 i disposa d'una plantilla de més de 5.665 persones, compta amb 12 centres de producció distribuïts en set comunitats, i el 44% de la producció espanyola es destina a l'exportació, principalment a Europa.
Avui et destaquem
El més llegit