L'empresa tecnològica Nexica factura 11,5 MEUR el 2017

La companyia incrementa els ingressos un 13% i preveu que la xifra augmenti un 22% aquest 2018

El director general de Nexica, Jordi Mas | ACN
El director general de Nexica, Jordi Mas | ACN

Nexica, companyia catalana que ofereix solucions tecnològiques per a la gestió a tot tipus d’empreses, ha tancat el 2017 amb una facturació d’11,5 milions d’euros, la qual cosa suposa un 13% més que l’any anterior, i preveu incrementar la xifra un 22% aquest 2018.

Aquests bons resultats s’atribueixen a l’expansió geogràfica de l’empresa per tot el territori espanyol i l’increment de nous contractes, segons informa Nexica en un comunicat.

˝Com a nous comptes del 2017 de Nexica, cal destacar diferents organismes públics com l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) o el Gran Teatre del Liceu o empreses reconegudes com Sportium”, afirma el director general de Nexica, Jordi Mas.

Per aquest 2018, els objectius de l’empresa són arribar als 14 milions d’euros de facturació, la qual cosa representa un 22% més que els ingressos de l’any anterior. Aquest creixement es podrà donar gràcies als ingressos recurrents i a l’expansió geogràfica, especialment a Madrid, on l’oficina oberta el 2016 està contribuint a la captació de nous grans clients.

Nexica és una empresa d’Econocom Group que té centres de dades a Barcelona, Madrid i Marsella i que ofereix els seus serveis a empreses com Danone, Habitaclia, Odiego Edreams, Cáritas o Caixa d’Enginyers.

Més informació
Les noves obertures impulsen la facturació d'Hoy-voy
Mat Holding millora les vendes i factura 241 milions d’euros
Catalunya compta amb 15.077 empreses TIC
Avui et destaquem
Comentaris