La barcelonina Notebloc, millor startup europea d’educació

La startup de tecnologia aplicada a l’educació ha estat acreditada per l’acceleradora Impact EdTech amb el segell Best in the Class en el seu programa d’empreses educatives

Bente Malmberg i Maria Trullàs, cofundadores de Notebloc | Cedida Bente Malmberg i Maria Trullàs, cofundadores de Notebloc | Cedida

Notebloc, startup barcelonina dedicada a la innovació i l’aplicació de la tecnologia a l’educació, ha rebut el segell Best in the Class de l’acceleradora Impact EdTech, que l’acredita com a millor startup educativa europea. L’empresa ha completat el programa d’acceleració de startup educatives Remote Schooling, convocat per Impact EdTech, com la millor de la promoció gràcies a la seva app d’escaneig i organització de documents Notebloc Scanner.

Gràcies a haver completat el programa amb el reconeixement Best in the Class, Notebloc rebrà un total de 110.000 euros en fons addicionals. A més, mitjançant la xarxa educativa European Schoolnet, l’app de la startup es posarà a disposició de tots els ministeris d’educació europeus amb l’objectiu de generar sinergies entre l’empresa i els governs de la regió. 

Segons Maria Trullàs, una de les fundadores de Notebloc, aquest reconeixement serveix per reivindicar la bona feina de la startup en els seus prop de vuit anys de vida. El certificat, afirma, "demostra un cop més que estem creant i aportant un gran valor a la comunitat educativa". Gràcies a la feina del programa Remote Schooling, afirma Trullàs, Notebloc ha pogut millorar el seu producte de la mà de mentors com Erramun Martiarena, de Scientix o Guillermo Albizuri, de Google, que han ajudat a optimitzar tant la part educativa com l’estratègia empresarial de la companyia. 

Després de l’èxit assolit, Notebloc es marca nous objectius per la seva aplicació. Es tractaria d’una versió dedicada a institucions educatives, governs i empreses, i que funcionaria amb llicències d’accés per a tots els estudiants i professors d’un centre o una àrea educativa, o fins i tot per a professionals d’altres sectors. Tot i que l’app està disponible a Google Play, App Store i Huawei App Gallery de forma gratuïta i amb accés complet a totes les seves funcionalitats, existeix una versió premium que en permet l’ús sense publicitat inserida, la principal font d’ingressos de l'app. Actualment, Notebloc Scanner acumula més de set milions de descàrregues a tot el món i ha estat traduïda a 30 idiomes.

Avui et destaquem
El més llegit