Núñez y Navarro recorre la moratòria hotelera

L'empresa constructora envia davant del TSJC la paralització dels allotjaments turístics impulsada per l'Ajuntament

Núñez y Navarro ha recorregut davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la moratòria d'allotjaments turístics impulsada per l'Ajuntament de Barcelona el juliol, ha publicat dilluns el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC).

La Secció Tercera de la Sala Contenciós Administrativa del TSJC va admetre a tràmit el 23 de setembre el recurs, presentat per Núñez y Navarro sota el nom de la seva societat, Josel SL.

Fonts municipals han descartat valorar el recurs fins que acabi el termini perquè les empreses promotores de projectes que tramitaven llicències puguin presentar-los, cosa que ocorrerà en els pròxims dies depenent del moment en el qual rebessin la notificació.

El Govern d'Ada Colau va anunciar l'1 de juliol que impulsava la moratòria d'allotjaments turístics en tota la ciutat amb l'objectiu de dissenyar el model del turisme a Barcelona i els plans referents a l'allotjament.

La suspensió de llicències d'allotjaments turístics va afectar a una trentena de llicències en tràmit i noves peticions -en la seva majoria d'hotels-, i el Govern de Colau l'ha presentat amb previsió d'aixecar-la un any després, després d'un procés participatiu per elaborar un pla regulador del sector.
Avui et destaquem
El més llegit