Oryzon amplia en 5,3 MEUR la seva ronda de finançament

La companyia de Granollers ha captat 32 milions d'euros en el darrer any

La companyia biofarmacèutica Oryzon Genomics ha tancat un segon tram de la seva ronda de finançament per import de 5,3 milions d'euros, de manera que ja ha captat un total de 32 milions a l'últim any, segons ha informat aquest dilluns la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Oryzon va tancar el mes de maig passat diversos préstecs a llarg termini amb diverses entitats financeres per import de 10,5 milions d'euros, i ha explicat que l'interès mostrat pel sector bancari en els últims mesos l'ha portat a ampliar la seva ronda de finançament en aquest segon tram de 5,3 milions d'euros.

Amb la subscripció d'aquest segon tram, la biofarmacèutica dóna per finalitzada la seva ronda de finançament, que ha començat amb la col·locació privada d'accions de la companyia per valor de 16,5 milions d'euros, completada amb 15,8 milions d'euros addicionals en préstecs a llarg termini.

El director financer d'Oryzon, Enric Rello, ha subratllat que el model de negoci del sector biotecnològic necessita finançament a llarg termini i importants inversions en R D.

"El tancament d'aquest segon tram de ronda de finançament mostra la transformació d'una part important del sector bancari espanyol, que aposta en la seva majoria per la innovació, i facilita el desenvolupament dels nostres programes d'R D en malalties oncològiques i neurodegeneratives, aportant a Oryzon una posició financera estable", ha destacat Rello.

El conseller delegat de la companyia, Carlos Buesa, presentarà al Congrés Espanyol de Biotecnologia, que se celebra aquesta setmana a Bilbao, les seves conclusions sobre la ronda de finançament i els plans estratègics de l'empresa.
Avui et destaquem
El més llegit