La startup francesa Papernest obre noves oficines a Barcelona i preveu contractar 300 treballadors

Les instal·lacions del 22@ seran el nou hub de la companyia a Europa i tindran al voltant d’un miler d’empleats

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i el CEO i cofundador de Papernest, Philippe de la Chevasnerie | ACN El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i el CEO i cofundador de Papernest, Philippe de la Chevasnerie | ACN

La startup tecnològica francesa Papernest ha obert noves oficines a Barcelona, on preveu contractar al voltant de 300 treballadors. Així ho ha anunciat la companyia, que ha assegurat que vol convertir les instal·lacions en el seu nou hub a Europa. 

Per la seva banda, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha assistit a la inauguració de la nova seu i ha destacat que contribuirà al desenvolupament d'un "ecosistema tecnològic". "És una gran notícia des del punt de vista qualitatiu, perquè estem parlant de contractació de perfils tecnològics i d'una gran qualificació professional", ha dit el conseller. Les oficines, ubicades al districte del 22@, donaran feina al voltant d'un miler d'empleats.

Papernest ofereix una plataforma centralitzada on els seus usuaris poden centralitzar i simplificar la gestió de subscripcions i contractes com els de l’electricitat, Internet, assegurances o telefonia mòbil. D’aquesta manera, en un sol espai la plataforma simplifica els processos de canvi de domicili, contractació o baixes.

Avui et destaquem
El més llegit