La francesa papernest obre seu a Barcelona

La tecnològica crearà 120 llocs de treball en la seva primera seu a fora de França

L'equip de papernest a París L'equip de papernest a París

Una nova empresa tecnològica s'instal·la a Barcelona. L’empresa francesa papernest ha obert a la capital catalana la seva primera seu fora de França des d’on centralitzarà l’expansió de la seva activitat empresarial a l’Estat espanyol, segons informa Acció en un comunicat. L’obertura d’aquestes oficines suposarà la creació de 120 llocs de treball fins l’any vinent. De fet, l’empresa ja ha contractat 40 persones i preveu sumar-ne 80 més durant el 2019 i innaugurarà aquest dijous les oficines ubicades al carrer Nicaragua 50.

Més info: Barcelona és poderosa

D’aquesta manera, les oficines de la capital catalana complementaran la seu central de la companyia a París i duran a terme des de tasques de desenvolupament de negoci, el màrqueting o les operacions de papernest a l’Estat espanyol. L’empresa ofereix un servei digital gratuït que gestiona els tràmits administratius derivats d’una mudança. Així, centralitza les subscripcions i contractes en àmbits com l’energia, internet, les assegurances o el canvi de correu postal.

L’objectiu de l’empresa és que aquestes noves oficines “siguin una extensió de la seva activitat de França”, segons els fundadors de l’empresa, Philippe de la Chevasnerie i Benoit Fabre, i treballin en la mateixa línia de negoci que les oficines de París. Per a ells, “Barcelona és la millor ciutat per seguir desenvolupant el nostre negoci a Europa gràcies a la seva dimensió internacional i a la qualitat del seu ecosistema de startups, d’una riquesa difícil de trobar perquè suma professionals molt diferent amb molta experiència en l’àmbit tecnològic”.

“Ens obrim a un nou mercat, amb un nou equip, però compartim el mateix objectiu de simplificar la vida a milions d’europeus”, subratlla Philippe de la Chevasnerie. L’empresa, amb seu central a París i fundada l’any 2015, compta actualment amb 200 treballadors a França, des d’on dóna servei a 200.000 usuaris.

Avui et destaquem
El més llegit